Cele doua reprezentative ale Romaniei in Cupa UEFA-Intertoto vor avea ca adversare in primul tur al editiei din acest an a competitiei echipe din Bosnia-Hertegovina si Cipru. Romania va fi reprezentata de doua echipe in cadrul editiei din acest an a
Cele doua reprezentative ale Romaniei in Cupa UEFA-Intertoto vor avea ca adversare in primul tur al editiei din acest an a competitiei echipe din Bosnia-Hertegovina si Cipru. Romania va fi reprezentata de doua echipe in cadrul editiei din acest an a Cupei UEFA-Intertoto, dupa ce forul european a aprobat cererea Federatiei Romane de Fotbal de a-i acorda un loc suplimentar.
Cele doua reprezentante ale Romaniei vor fi desemnate dupa disputarea etapei a XXIX-a (penultima) a editiei 2004-2005 a campionatului national Divizia A, in ordinea situarii lor in clasament, intrucat UEFA solicita ca fiecare tara participanta sa-si nominalizeze reprezentantele pana cel tarziu pe 6 iunie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.