Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri, cererea lui Omar Hayssam de punere in libertate. Astfel, judecatorii au considerat ca sirianul reprezinta un pericol public, iar punerea sa in libertate ar avea consecinte nefaste asupra desfasurarii anchetei
Curtea de Apel Bucuresti a respins ieri, cererea lui Omar Hayssam de punere in libertate. Astfel, judecatorii au considerat ca sirianul reprezinta un pericol public, iar punerea sa in libertate ar avea consecinte nefaste asupra desfasurarii anchetei penale.
Hayssam a fost retinut in noaptea de 5 spre 6 aprilie, de catre procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, fiind acuzat de savarsirea infractiunii de inselaciune cu consecinte deosebit de grave si asociere in vederea savarsirii de infractiuni. Omul de afaceri sirian este acuzat si de constituirea unei grupari criminale, in care era implicat si Mohamed Munaf, rapit alaturi de cei trei ziaristi in Irak. (V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.