Astazi, la Bucuresti si Craiova, se disputa partidele contand pentru returul semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal.
Pe stadionul din "Stefan cel Mare", Dinamo primeste replica formatiei FC National, echipa care in prima mansa a reusit sa ca
Astazi, la Bucuresti si Craiova, se disputa partidele contand pentru returul semifinalelor Cupei Romaniei la fotbal.
Pe stadionul din "Stefan cel Mare", Dinamo primeste replica formatiei FC National, echipa care in prima mansa a reusit sa castige cu scorul de 2-1.
Indepartata cel putin pentru un moment de castigarea campionatului, Dinamo va incerca sa recupereze handicapul, pentru a nu da dreptate vicelui Netoiu care a spus ca "daca ratam si Cupa, anul acesta am jucat degeaba". Se pare ca antrenorul Andone, de bunavoie sau nu, l-a reprimit in lot pe Semeghin.
FC National nu are probleme de lot, si dupa evolutia din meciul cu Rapid are sanse de a produce marea surpriza a acestei editii. Partida va incepe la ora 19.00 si va fi arbitrata de I. Serea - I. Cojocaru, Nic. Marodin.
La Craiova, Farul incepe jocul cu un gol avans si ar putea fi suficient pentru calificare, asta daca tinem cont de situatia mai mult decat dificila prin care trece formatia din Banie.
Antrenorul Bondrea il are acum la dispozitie si pe Florin Pirvu, jucator liber la contract, el intrand deja in programul echipei.
Conducerea Stiintei a hotarat pentru acest meci - intrarea libera. Partida va incepe la ora 17.00, va fi condusa de trioul S. Corpodean - Cr. Nica si Oct. Sovre si va fi televizata de TV Sport.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.