La Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, locul traditional al prezentarilor de moda inainte de 1989, a avut loc, luni seara, un spectacol de moda organizat de cea mai veche casa de moda din Romania, Casa de Moda "Venus", designer Zina Dumitrescu.
La Sala Ronda a Hotelului Intercontinental, locul traditional al prezentarilor de moda inainte de 1989, a avut loc, luni seara, un spectacol de moda organizat de cea mai veche casa de moda din Romania, Casa de Moda "Venus", designer Zina Dumitrescu. Inititulata "30+", aceasta colectie este o creatie personalizata, dedicata in intregime manechinelor care au format, in anii '80 si '90, grupul "divelor" Casei Venus. Spectacolul de moda a fost prefatat de Florin Piersic care a interpretat in stilu-i inconfundabil un text despre "Eternul Feminin", scris de poetul Lucian Avramescu. A urmat show-ul propriu-zis in care fiecare "diva" a avut o singura iesire cu muzica proprie, scenariu si regizata ca o scena de film. Exceptionala colectie de pantofi a fost realizata de designerul Mihai Albu, iar blanurile au fost oferite de MG. Menit sa readuca pe podium "generatia de aur" a manechinelor din Romania anilor '80 si '90, spectacolul de moda a fost o incununare a celor peste 45 de ani de activitate a specialistilor din Casa de Moda "Venus". (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.