Ieri au sosit in Capitala boxerii profesionisti romani, Lucian Bute, Adrian Diaconu si Ion Ionut, legitimati la clubul Interbox din Montreal, unde a activat si fostul campion mondial, Leonard Doroftei. Cei trei pugilisti urmeaza sa urce treptele ring
Ieri au sosit in Capitala boxerii profesionisti romani, Lucian Bute, Adrian Diaconu si Ion Ionut, legitimati la clubul Interbox din Montreal, unde a activat si fostul campion mondial, Leonard Doroftei. Cei trei pugilisti urmeaza sa urce treptele ringului pe 21 aprilie, la Galati, unde se va organiza o gala profesionista. Cu aceasta ocazie, Lucian Bute, poreclit "Mister KO", va sustine cel de-al 12-lea meci din cariera la profesionism, urmand sa-l intalneasca pe Alfonso Masquera, supranumit "Uraganul". De remarcat ca Bute are in palmares 11 victorii, toate inainte de limita. Presedintele FR de Box, Rudel Obreja, si reprezentantii clubului Interbox urmeaza sa definitiveze in zilele urmatoare programul Galei de la Galati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.