Un nou tip de fast-food numit "Big Time" a fost inaugurat, saptamana trecuta in Bucuresti, investitia fiind de aproximativ 300.000 euro. Fast-food-ul ofera mancare preparata in fata consumatorului, fapt ce aduce avantaje aditionale, cum ar fi vizuali
Un nou tip de fast-food numit "Big Time" a fost inaugurat, saptamana trecuta in Bucuresti, investitia fiind de aproximativ 300.000 euro. Fast-food-ul ofera mancare preparata in fata consumatorului, fapt ce aduce avantaje aditionale, cum ar fi vizualizarea detaliilor si conditiilor de preparare, potrivit reprezentantilor companiei. Prin deschiderea noului fast-food s-au creat 20 noi locuri de munca. Managerul acestui nou fast-food, Rami Bitar, a precizat ca intentioneaza sa deschida alte patru astfel de restaurante pana la sfarsitul anului 2005, pentru fiecare restaurant estimandu-se o cifra de afaceri anuala de un milion euro. Meniurile includ omlete, aperitive, salate, burgeri, sandvisuri, specialitatea casei sandvisuri submarine in noua variante, clatite si deserturi. Noul restaurant ofera si servicii de livrare in diferite zone ale Bucurestiului, precum si servicii de catering. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.