Imediat dupa fluierul final din ultimul act al FIBA-Europe Cup, castigat de CSU Asesoft Ploiesti, cu scorul de 75-74, tehnicianul echipei Lokomotiv Rostov, sarbul Aco Petrovic, a reclamat faptul ca, in ultima secunda, un jucator rus ar fi fost faulta
Imediat dupa fluierul final din ultimul act al FIBA-Europe Cup, castigat de CSU Asesoft Ploiesti, cu scorul de 75-74, tehnicianul echipei Lokomotiv Rostov, sarbul Aco Petrovic, a reclamat faptul ca, in ultima secunda, un jucator rus ar fi fost faultat in momentul in care se pregatea sa arunce la cos. Prezent in sala, directorul executiv al FIBA, italianul Nar Zanolin, l-a contrazis pe antrenor, declarand la conferinta de presa: "Nu exista nici un dubiu in privinta castigatoarei! Faultul s-a produs dupa expirarea timpului regulamentar de joc." De altfel, aceeasi pozitie a avut-o si seful departamentului de arbitri din FIBA-Europe, francezul Miguelo Betancour, care a spus ca infractiunea s-a comis dupa ce cronometrul a indicat finalul intalnirii. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.