Mircea Sandu si-a reafirmat ieri intentia de a nu mai candida pentru functia de presedinte al FRF, pe care o detine de 14 ani, la Adunarea Generala de la sfarsitul lunii noiembrie. In ciuda faptului ca va parasi postul, Nasul nu se sfieste sa faca da
Mircea Sandu si-a reafirmat ieri intentia de a nu mai candida pentru functia de presedinte al FRF, pe care o detine de 14 ani, la Adunarea Generala de la sfarsitul lunii noiembrie. In ciuda faptului ca va parasi postul, Nasul nu se sfieste sa faca datorii, pe care viitorul sef si echipa sa vor fi obligati sa le plateasca. Astfel, Sandu a anuntat ieri ca se afla in negocieri avansate cu o banca comerciala, pentru obtinerea unui credit de 1,2 milioane de euro, care va fi rambursat in urmatorii sapte ani cu o dobanda de 7%. Mircea Sandu sustine ca acesti bani sunt necesari pentru terminarea Centrului National de Pregatire de la Mogosoaia, care a fost finantat cu 1,5 milioane de euro de la UEFA, restul pana la 3,8 milioane fiind suportat de FRF. Altfel, Nasul s-a laudat ca se afla in discutii si cu Nicolae Cristea, presedintele Loteriei Nationale, institutie care vireaza anual 5 miliarde de lei din jocul Pronosport si care ar putea contribui cu aceeasi suma si printr-un alt contract de publicitate. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.