Bronzata, vesela, vorbareata si grabita. Ionela Tarlea, vicecampioana olimpica, impreuna cu antrenoarea ei Liliana Nastase, se aflau ieri de dimineata intr-o vizita scurta la sediul FR Ateltism. Dupa doua luni de cantonament la Limasol.
Se pare
Bronzata, vesela, vorbareata si grabita. Ionela Tarlea, vicecampioana olimpica, impreuna cu antrenoarea ei Liliana Nastase, se aflau ieri de dimineata intr-o vizita scurta la sediul FR Ateltism. Dupa doua luni de cantonament la Limasol.
Se pare ca ai avut parte de vreme buna in Cipru!
Vremea ca vremea, a fost de vis! Dar am intalnit cei mai ospitalieri oameni din cati am cunoscut in viata mea.
Sa inteleg ca ai avut un regim special?
E drept ca eu si Lili am fost printesele. Dar si ceilalti colegi care au venit dupa noi, s-au pregatit si ei o luna acolo, au beneficiat de acelesi conditii exceptionale. Adica Marian Oprea (medaliat tot cu argintul olimpic - n.r), Bogdan Tarus si Adina Anton (locul doi, respectiv, trei la ultimele Europene indoor - n.r), Angela Morosanu sau Alexandru Mihailescu, ca sa-i nominalizez pe cei mai cunoscuti, in total 15 persoane nu au avut de ce se plange. Iar pregatirea a fost benefica. Cand stai departe de cei dragi si mai ales in aceasta perioada de acumulari, cand totul este greu, conteaza enorm anturajul. La hotelul Old Bridge, unde este patron Lakis Evdoras, ne-am simtit ca la mama acasa.
O sa abordezi in forta sezonul in aer liber?
Cu siguranta, mai ales ca am renuntat la sala. In august sunt Mondialele la Helsinki si imi doresc un rezultat mare!
Te-ai gandit cumva la titlu, pentru ca pe cel indoor il ai deja in palmares?
Stiti, mie nu-mi place sa fac pronosticuri, dar nici nu pot sa mint ca este dorinta mea cea mai arzatoare. Pana una-alta, o sa mai raman o vreme in Bucuresti. Am inteles ca este cam frig la Constanta, unde este in cantonament grupa de sprint si sarituri, iar eu am ramas cu o sensibilitate speciala dupa toate accidentarile si operatiile prin care am trecut. Nu pot sa risc, mai ales ca din aceste cauze independente de mine, nu am putut aborda niciodata Mondialele in aer liber in deplinatatea fortelor. Iar acum nu mai am atata timp la dispozitie ca s-o las pentru o alta editie!


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.