Ioan Andone considera ca Steaua a meritat victoria din partida de duminica, deoarece a fost superioara formatiei sale din multe puncte de vedere. "Nu am facut o partida prea reusita. Stiam ca Steaua este extraordinara pe teren propriu si s-a desprins
Ioan Andone considera ca Steaua a meritat victoria din partida de duminica, deoarece a fost superioara formatiei sale din multe puncte de vedere. "Nu am facut o partida prea reusita. Stiam ca Steaua este extraordinara pe teren propriu si s-a desprins de noi din multe puncte de vedere. Steaua a fost mai buna si a castigat pe merit, in urma unei greseli de marcaj la o faza fixa. Intreg fotbalul romanesc sufera insa la acest capitol. Jocul nu a fost spectaculos si nici nu avea cum sa fie, pentru ca cele doua echipe s-au blocat foarte mult. Din pacate, de acum inainte vom sta la mana rezultatelor Stelei si Rapidului, nu la mana noastra", a spus Andone. Acesta a mentionat ca Dinamo va lupta in principal pentru a-si indeplini celalalt obiectiv, castigarea Cupei Romaniei. "Ne ramane celalalt obiectiv: sa invingem pe FC National si sa jucam finala cupei. Am incredere ca jucatorii care nu au dat astazi randament maxim si de la care ma asteptam la mai mult isi vor reveni miercuri", a spus Andone. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.