TURCIA, Super Lig, etapa a 27-a * Galatasaray, echipa antrenata de GICA HAGI, a pierdut acasa, scor 0-2 cu Tranzonspor, si este acum la sapte puncte in urma liderului Fenerbahce. "Nu am reusit sa facem pe teren ce am discutat inainte de inceperea par
TURCIA, Super Lig, etapa a 27-a * Galatasaray, echipa antrenata de GICA HAGI, a pierdut acasa, scor 0-2 cu Tranzonspor, si este acum la sapte puncte in urma liderului Fenerbahce. "Nu am reusit sa facem pe teren ce am discutat inainte de inceperea partidei, insa in fotbal exista si astfel de zile. Suntem oameni. A fost o seara neagra pentru noi. De acum trebuie sa ne gandim la meciurile ce vor urma. Nu avem timp si trebuie sa uitam de partida din aceasta seara", a spus Hagi dupa meci. "Regele" a precizat ca echipa sa nu a fost intr-o forma buna. "Suntem cu totii vinovati pentru infrangere. Dupa cum atunci cand invingem meritele sunt ale tuturor, si in cazul infrangerilor vina apartine tuturor. Fiecare trebuie sa isi analizeze propria prestatie, iar de marti trebuie sa luam totul de la capat. Si eu am gresit. In primul rand, din aceste greseli voi invata eu, iar apoi fotbalistii mei", a adaugat Hagi, criticat dur de presa si de fanii lui "Cim-Bom" * GIANI KIRITA, accidentat, a lipsit de la Samsunspor, 0-0 in deplasare cu Genclerbirligi.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 25-a * LUCIAN SANMARTEAN a lipsit de la Panathinaikos Atena, 1-0 acasa in derby-ul cu Olympiakos Pireu. "Pana" este lider, cu 53 de puncte, cu unul mai mult decat AEK Atena si cu trei decat Olympiakos * STELIAN CARABAS a intrat in minutul 63 pentru Skoda Xanthi, 3-0 acasa cu Panionios. Carabas l-a schimbat pe Garpotis. De la Xanthi a lipsit FLORIN PRUNEA.
SPANIA, Primera Division, etapa a 31-a * GICA CRAIOVEANU a fost titular pentru Getafe, 1-0 acasa cu Albacete. Craioveanu a fost schimbat de Gallardo in minutul 66, imediat dupa ce echipa sa a marcat.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 32-a * COSTEL GALCA a fost integralist pentru Almeria, 1-0 in deplasare cu Ciudad de Murcia. Galca a primit un cartonas galben * CATALIN MUNTEANU a lipsit de la Real Murcia, 1-1 in deplasare cu Cordoba.
GERMANIA, 1.Bundesliga, etapa a 28-a * CLAUDIU RADUCANU a lipsit de la Arminia Bielefeld, 0-2 acasa cu FC Kaiserslautern.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 28-a * MARIUS BACIU a fost integralist pentru RW Oberhausen, 0-0 acasa cu Alemannia Aachen, echipa pentru care LAURENTIU REGHECAMPF a jucat toate minutele.
PORTUGALIA, Super Liga, etapa a 28-a * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 67 pentru Sporting Lisabona, 1-0 acasa cu Beira Mar. Niculae l-a schimbat pe Mota.
RUSIA, Premier Liga, etapa a 4-a * ERIK LINCAR a evoluat pe toata durata partidei pe care echipa sa, Amkar Perm, a terminat-o la egalitate, scor 0-0 pe teren propriu cu FC Moscova. La oaspeti, POMPILIU STOICA a fost integralist
* CRISTIAN TUDOR a fost introdus pe teren in minutul 66 al meciului pe care Alania Vladikavkaz l-a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Sinik Iaroslav. Tudor l-a schimbat pe Gogniev. Coechipierul sau IULIAN TAMES a fost doar rezerva * Spartak Moscova, cu ADRIAN IENCSI si FLORIN SOAVA pe banca de rezerve, a invins in deplasare cu 1-0 pe Rostov * CRISTIAN DANCIA a fost integralist pentru Torpedo Moscova, 1-0 in deplasare cu Terek Groznii.
CROATIA, HNL, etapa a 24-a (a II-a din play-off)
* DUMITRU MITU a fost integralist pentru NK Rijeka, 1-1 in deplasare cu Hajduk Split.
UCRAINA, UPL, etapa a 21-a * Sahtar Donetk, echipa antrenata de MIRCEA LUCESCU, a castigat in deplasare, scor 1-0 cu Metalist Harkov. COSMIN BARCAUAN si RAZVAN RAT au fost rezerve, iar FLAVIUS STOICAN si CIPRIAN MARICA nu au fost convocati * TIBERIU GHIOANE si FLORIN CERNAT au fost integralisti pentru Dinamo Kiev, 0-0 in deplasare cu Borisfen * DANIEL FLOREA a fost integralist pentru Metalurg Zaporoje, 0-2 acasa cu Ilisevet Mariupol * CORNEL BUTA a fost integralist pentru Volin Lutk, 2-1 in deplasare cu Arsenal Kiev. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.