Patronul FC Steaua, Gigi Becali, crede ca soarta titlului se va decide, in mare parte, in functie de rezultatul partidei Steaua - Rapid, restanta din etapa a 17-a, care se va disputa maine seara. "Nu am avut emotii deloc la meciul cu Dinamo, pentru c
Patronul FC Steaua, Gigi Becali, crede ca soarta titlului se va decide, in mare parte, in functie de rezultatul partidei Steaua - Rapid, restanta din etapa a 17-a, care se va disputa maine seara. "Nu am avut emotii deloc la meciul cu Dinamo, pentru ca nu le-am dat nici o sansa adversarilor. Sunt bucuros ca am luat trei puncte si cred ca meciul cu Rapid nu va fi mai greu ca cel de azi. In mare parte, miercuri se decide campionatul", a declarat Becali. Jucatorii sunt insa de alta parere. "Toata lumea trebuie sa stie ca inca nu suntem campioni, chiar daca am baut Dinamo si vom bate si Rapidul. Nu suntem campioni, mai sunt destule echipe cu care sa jucam. Nu pot sa-mi ascund fericirea pentru aceasta victorie. Dinamo nu merita sa castige nici un punct, insa nu a iesit din cursa pentru titlu", a spus Ogararu. "Suntem foarte bucurosi pentru acest rezultat, am muncit mult si asta s-a vazut prin ardoarea cu care am evoluat. Acum urmeaza meciul cu Rapid, pe care trebuie sa-l castigam. Chiar daca vom castiga si miercuri, nu ne putem considera campioni. Mai sunt totusi 12 meciuri de jucat", a adaugat Cristea. Si Dorinel Munteanu considera ca Steaua trebuie sa trateze cu seriozitate toate meciurile care au ramas de disputat pana la finalul sezonului: "Ne-am gandit la cele trei puncte si cum sa castigam mai usor. Nu ne-a interesat sa-i umilim. De acum incolo ne intereseaza doar punctele puse in joc. Obiectivul nostru este sa castigam campionatul. Mai avem multe meciuri si trebuie sa le tratam pe toate cu seriozitate", a mentionat Munteanu.
Fl. Petre: "Este un esec care doare"
Capitanul lui Dinamo, Florentin Petre, a declarat ca infrangerea este una dureroasa, tinand cont de rivalitatea existenta intre cele doua grupari. "Este un esec care doare, pentru ca totusi este vorba de o rivalitate care dureaza de atatia ani si toti dinamovistii voiau sa castigam. Insa campionatul se joaca. Nu trebuie sa facem un capat de tara acum, trebuie sa facem tot posibilul sa castigam", a spus Petre. Adrian Mihalcea crede ca stelistii nu ar trebui sa se considere deja campioni. "Diferenta a facut-o si asezarea de la inceput. Au fost prea putine faze de poarta si asta a dus la un joc mai putin spectaculos. Daca se considera campioni, stelistii gresesc. Chiar daca bat si Rapidul, le cresc doar sansele", a spus Mihalcea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.