Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat ieri la Adunarea Geenerala a FRF, ca s-ar putea sa se retraga din fotbal, urmand astfel exemplul lui Mircea Sandu, care a anuntat ca va renunta in iarna la conducerea FRF. "Daca
Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, a declarat ieri la Adunarea Geenerala a FRF, ca s-ar putea sa se retraga din fotbal, urmand astfel exemplul lui Mircea Sandu, care a anuntat ca va renunta in iarna la conducerea FRF. "Daca n-am sa pot face ceva pentru fotbal, ma gandesc sa ma retrag, dar vreau sa ma lupt pana la capat", a spus cel supranumit "Corleone". Dragomir a afirmat ca motivul pentru care este decis sa paraseasca fotbalul este lipsa de ajutor din partea politicului, la care s-a adaugat si influenta negativa a presei. "Romania este singura tara din lume unde un membru al guvernului a amenintat ca va vinde fotbalisti", a spus seful Ligii. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.