Propunerea i-a apartinut senatorului PSD Nicolae Serban, de altfel membru al acestei comisii si a fost motivata de ""necesitatea"" unor discutii mai ample pe acest subiect si a unor completari. Propunerea de retrimitere la comisie a intrunit si accep
Propunerea i-a apartinut senatorului PSD Nicolae Serban, de altfel membru al acestei comisii si a fost motivata de ""necesitatea"" unor discutii mai ample pe acest subiect si a unor completari. Propunerea de retrimitere la comisie a intrunit si acceptul grupului senatorial al Aliantei, exprimat de liberalul Nicolae Vlad Popa. Singurii nemultumiti au fost reprezentantii PPRM, care, prin vocea senatorului Doru Bindea, au protestat fata de aceste propuneri, invocand doua articole din regulament care prevad ca numai in conditiile in care, ca urmare a discutiilor din plen, reiese necesitatea unor modificari substantiale la respectivul proiect, acesta poate fi retrimis la comisii.
Daca dezbaterea acestui proiect de lege a fost amanata, senatorii au adoptat in schimb un alt proiect care completeaza Legea de organizare si functionare a Guvernului si a ministerelor, in sensul introducerii obligativitatii publicarii deciziilor prim-ministrului in Monitorul Oficial, indiferent daca este vorba de decizii cu caracter normativ sau cu caracter individual. Nepublicarea acestor decizii atrage dupa sine inexistenta deciziilor, prevede proiectul. (Aniela Nine)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.