Piata Revolutiei a fost, practic, invadata zilele trecute de miile de fani ai postului de radio Europa FM.
Sub ploaia de confetti, spectatorii si cantaretii faceau corp comun. Trupa ''Bere Gratis'' a renuntat la un alt concert pentru a fi
Piata Revolutiei a fost, practic, invadata zilele trecute de miile de fani ai postului de radio Europa FM.
Sub ploaia de confetti, spectatorii si cantaretii faceau corp comun. Trupa ''Bere Gratis'' a renuntat la un alt concert pentru a fi alaturi de Europa FM, chiar daca au confirmat mai tarziu si nu au aparut pe afis. A urmat Nicola, care, desi ocupata cu pregatirea unui concert important, si-a dorit sa fie in Piata Revolutiei, alaturi de fanii ei. Printre piese noi si mai vechi, baietii de la VH2 s-au declarat preocupati de faptul ca biletele de autobuz or sa dispara din viata bucurestenilor. ''Proconsul'' a interpretat piesa pe care trupa a compus-o, in urma cu un an, special pentru aniversarea Europa FM. ''Activ'' a electrizat publicul, ca de fiecare data, iar Holograf a aprins brichetele. ''Directia 5'' a consumat si ultima picatura de gaz din brichetele deja aprinse. Iris a incheiat apoteotic intreaga seara.
Prezentatorii show-ului, George Zafiu, Radu Constantinescu, Bogdan Miu, Adi Luca, Eugen Rusu, Dan Micu au animat atmosfera rasplatindu-i pe fani cu tricouri.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.