ITALIA, Serie A, etapa a 30-a * CRISTI CHIVU a inscris un gol pentru AS Roma, care s-a terminat la egalitate, 3-3, la Udine. Internationalul roman a jucat toate minutele si a deschis scorul in minutul 14, executand excelent o lovitura libera de la 25
ITALIA, Serie A, etapa a 30-a * CRISTI CHIVU a inscris un gol pentru AS Roma, care s-a terminat la egalitate, 3-3, la Udine. Internationalul roman a jucat toate minutele si a deschis scorul in minutul 14, executand excelent o lovitura libera de la 25 de metri * VALI NASTASE nu a fost convocat pentru meciul Bologna - Inter 0-1.
ELVETIA, Axpo Superleague, etapa a 27-a * ADRIAN ILIE a marcat un gol pentru FC Zurich, care a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat acasa cu Grasshopper. Internationalul roman a fost titular la gazde, ca si IULIAN FILIPESCU, si a reusit golul egalarii in minutul 64. Ilie a primit un cartonas galben in minutul 42 si a fost schimbat in minutul 82, cu Di Jorio. La oaspeti, MIHAI TARARACHE nu a jucat din cauza unei suspendari.
OLANDA, Casino Eredivisie, etapa a 24-a * NICOLAE MITEA a fost titular pentru Ajax, avand o contributie importanta la victoria cu 4-2 in fata revelatiei AZ Alkmaar. Jucatorul roman a fost schimbat in minutul 84 cu Boukhari. BOGDAN LOBONT nu a fost convocat pentru acest meci.
FRANTA, Ligue 1, etapa a 32-a * Rennes, echipa antrenata de LADISLAU BÖLÖNI, a invins in deplasare cu scorul de 2-0 pe FC Toulouse, si a urcat pe pozitia a cincea a clasamentului * CLAUDIU KESERU a fost integralist pentru FC Nantes in partida disputata pe teren propriu si incheiata la egalitate, scor 2-2, contra lui Olympique Lyon. Tot la gazde, FLORIN BRATU nu fost convocat pentru acest meci.
ITALIA, Serie B, etapa a 32-a * BOGDAN PATRASCU a jucat 90 de minute pentru Piacenza in partida castigata pe teren propriu, scor 3-2, cu Treviso * Paul CODREA a fost integralist la Torino, in remiza alba de pe teren propriu, contra lui Empoli.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 32-a * BOGDAN MARA a fost integralist in partida pierduta pe teren propriu de formatia sa, Polideportivo Ejido, contra lui Celta Vigo, cu scorul de 0-3l LAURENTIU ROSU nu a fost utilizat in meciul castigat de Recreativo Huelva, scor 1-0, in deplasarea de la Elche.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 28-a * ADRIAN IORDACHE a deschis scorul pentru Energie Cottbus in partida castigata pe teren propriu, scor 2-1, cu Eintracht Trier. Iordache a inscris in minutul 7 si a fost inlocuit in minutul 83. La oaspeti, CATALIN RACANEL a evoluat pe toata durata partidei * LEVENTE CSIK a fost integralist pentru Dinamo Dresda, in partida pierduta acasa, scor 0-4, impotriva lui TSV 1860 Munchen.
BELGIA, Jupiler League, etapa a 28-a * MARIUS MITU a fost integralist pentru Lierse in partida pierduta pe teren propriu, scor 0-1, cu Mouscron. Mitu a primit un cartonas galben in minutul 81.
TURCIA, SuperLig, etapa a 27-a * DANIEL PANCU, intrat in minutul 58, a inscris din penalty ultimul gol al lui Besiktas, in victoria de pe teren propriu, scor 4-1, contra lui Ankaragucu.
GRECIA, Alpha Ethniki, etapa a 25-a * Aigaleo Atena, formatia antrenata de ILIE DUMITRESCU, a pierdut cu 0-1, in deplasarea de la Kallithea.
ELVETIA, Challenge League, etapa a 25-a * CIPRIAN IANU si ADRIAN PIT au fost intregralisti pentru AC Belizzona, in partida terminata la egalitate, scor 2-2, impotriva lui FC Vaduz. Ianu a marcat ambele goluri ale echipei sale si a primit un cartonas galben in minutul 25.
UNGARIA, Arany Aszok Liga, etapa a 20-a * MARIUS SASU si SORIN BOTIS au evoluat pe toata durata partidei pe care Ferencvaros a terminat-o la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, contra lui Kaposvar. SASU si BOTIS au fost avertizati in minutele 54 si 62 * DANIEL TUDOR a fost integralist in poarta lui Videoton in partida castigata in deplasare cu 1-0 contra lui Pecs. La oaspeti, IONUT VOICU nu a fost folosit. (N.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.