Petre Tulin, directorul Directiei de Reglementare si Autorizare din Banca Nationala a Romaniei, va prelua, incepand cu 1 mai, functia de presedinte al HVB Banca pentru Locuinte, au declarat surse din banca centrala, preluate de Mediafax. "Petre Tulin
Petre Tulin, directorul Directiei de Reglementare si Autorizare din Banca Nationala a Romaniei, va prelua, incepand cu 1 mai, functia de presedinte al HVB Banca pentru Locuinte, au declarat surse din banca centrala, preluate de Mediafax. "Petre Tulin va inceta colaborarea cu banca centrala, incepand cu 1 mai. Conducerea BNR analizeaza in prezent variantele de inlocuire", a adaugat sursa citata. Mugur Isarescu, guvernatorul BNR, a declarat ca plecarea lui Tulin nu va reprezenta o problema pentru banca centrala, intrucat "exista o serie de tineri specialisti care sunt pregatiti pentru aceasta pozitie". Tulin activeaza in banca centrala de la inceputul anilor '90 si a preluat conducerea Directiei de Reglementare in anul 2000.
HVB Banca pentru Locuinte este cea de-a doua banca din Romania specializata pe activitatea de economisire si creditare in sistem locativ, care va deveni operationala, cel mai probabil, incepand de luna viitoare.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.