Sapte jucatori si maseurul lui CFR Ecomax Cluj au fost batuti mar sambata la pranz de cativa suporteri ai rivalilor locali de la Universitatea. Fotbalistii lui CFR se aflau in cantonament la Hotel "Sport", inaintea meciului de dupa amiaza cu Apulum,
Sapte jucatori si maseurul lui CFR Ecomax Cluj au fost batuti mar sambata la pranz de cativa suporteri ai rivalilor locali de la Universitatea. Fotbalistii lui CFR se aflau in cantonament la Hotel "Sport", inaintea meciului de dupa amiaza cu Apulum, si au dorit sa asiste la partida dintre "U" si UTA, din seria a III-a a Diviziei B, incheiata cu scorul de 1-3. Imediat dupa revenirea la hotel, circa 30 de fani din galeria Universitatii au ajuns si ei la "Sport", atacandu-i pe cativa fotbalisti cu pumnii si cu picioarele, dar si cu bare de metal. Jucatorii Anca (foto), Georgievski, Turcu, Oncica, Toma, Bruncevic si Tilinca, dar si maseurul Eugen Iascau, au fost loviti de huligani. Anca s-a ales cu leziuni la mana stanga, iar Bruncevic si Tilinca au fost suspecti de fractura de mandibula, dar in urma unui control medical cei doi au primit drept de joc, ceilalti fotbalisti au suferit rani usoare, iar maseurul s-a ales cu doi dinti rupti. "Asa ceva nu se intampla nicaieri in Europa, ca suporterii unei echipe sa atace cu atata ura si violenta jucatorii unei echipe din acelasi oras. Suporterii Universitatii isi permit asa ceva, pentru ca au in spate nomenclatura clujeana care conduce "U" Cluj", a declarat Arpad Paszkany, finantatorul "ceferistilor. La fata locului au sosit imediat oficialii lui "U", care si-au cerut scuze pentru incident. Politia a declansat o ancheta in urma plangerii penale depuse de clujeni, singura pista fiind aceea ca liderul grupului era un cunoscut fan al Universitatii, poreclit "Erji". (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.