A facut desula valva prin mass-media neosa zvonul conform caruia Gabriela Szabo ar fi fost angajata, fara a fi respectata procedura legala, in postul de secretar federal cu probleme internationale al FR Atletism. Despre acestea, presedintele FRA, Iol
A facut desula valva prin mass-media neosa zvonul conform caruia Gabriela Szabo ar fi fost angajata, fara a fi respectata procedura legala, in postul de secretar federal cu probleme internationale al FR Atletism. Despre acestea, presedintele FRA, Iolanda Balas Soter, a tinut sa ne precizeze ieri: "Noi avem la federatie inca trei-patru posturi libere si cum Gabriela mi-a povestit vineri dupa-amiaza ca se afla intr-o situatie delicata la fostul servici, am sfatuit-o sa-si inainteze demisia acolo si sa faca o cerere prin care sa solicite sa activeze in cadrul federatiei. Bineinteles ca lucrurile se vor derula conform Codului Muncii, fapt pentru care am indrumat-o spre serviciul resurse umane unde sa fie informata cu ce acte trebuie sa se prezinte. In plus, este normal sa organizam si un concurs, cu toate ca nu cred ca gresesc daca afirm ca, dupa toata activitatea ei sportiva care ne-a adus atatea satisfactii, ar fi mai nimerita alta persoana. Si-a dat de curand si Masteratul in Educatie Fizica, cunoaste fluent doua limbi straine si este un nume foarte cunoscut si respectat in strainatate. Mai mult, i-am propus ca de luni sa vina la sediul nostru sa se acomodeze cu aceasta munca. Cu toate acestea, nimic nu este batut in cuie si nu stiu pe cine deranjeaza atat de tare gestul meu! Pana nu demult, conducerea FRA a fost acuzata ca nu isi pregateste schimbul de maine, iar acum sunt invinuita ca lucrez pe la spate!".


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.