In PSD au avut loc, in vederea pregatirii congresului din aprilie, o serie de alegeri in cel putin 8 organizatii locale: Valcea, Gorj, Calarasi, Bacau, Dolj, Iasi, Botosani si Tulcea. De departe cea mai rasunatoare sedinta a fost cea de la Calarasi,
In PSD au avut loc, in vederea pregatirii congresului din aprilie, o serie de alegeri in cel putin 8 organizatii locale: Valcea, Gorj, Calarasi, Bacau, Dolj, Iasi, Botosani si Tulcea. De departe cea mai rasunatoare sedinta a fost cea de la Calarasi, unde a redevenit presedinte senatorul Doru Ioan Taracila (foto). Acesta fusese obligat inainte de alegerile de anul trecut sa se retraga din functie, pe motiv ca imaginea sa este daunatoare partidului. Acum, liderul pesedist nu mai este acuzat ca pericliteaza imaginea PSD. Prezent la Tg Jiu la congresul organizatiei PSD, Adrian Nastase i-a dat un semnal optimist exclusului Nicolae Mischie, declarand ca posibila reintoarcere in partid a "baronului de Gorj" nu este exclusa.
Liderii pesedisti pregatesc asiduu congresul din 21-22 aprilie. Astfel, imprastiati prin tara, diversi lideri isi delimiteaza pozitia fata de viitoarea conducere a PSD. Astfel, la Tulcea, Miron Mitrea a anuntat ca va candida pentru functia de secretar general al partidului, in timp ce si Victor Ponta anunta ca vizeaza acelasi post. Dorinta lui Ponta a fost insa contestata de presedintele Adrian Nastase.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.