Ieri, contra Gloriei Bistrita, moldovenii au facut spectacol, impunandu-se fara nici un fel de emotii cu scorul de 3-0. Startul a fost dat de gafeurul Iodi, care, tulburat pesemne de schimbarea climaterica, a confundat portile si l-a invins imparabil
Ieri, contra Gloriei Bistrita, moldovenii au facut spectacol, impunandu-se fara nici un fel de emotii cu scorul de 3-0. Startul a fost dat de gafeurul Iodi, care, tulburat pesemne de schimbarea climaterica, a confundat portile si l-a invins imparabil pe Campeanu, uitand probabil ca rolul sau era acela de a respinge in sens opus mingile. Dupa pauza, elevii lui Cristi Popovici au mai marcat de doua ori, o data din penalty, dupa faultul lui Rus asupra lui Doltea, iar ultima oara prin Ganea. Ramasi in inferioritate, ardelenii s-au multumit pana la final doar sa faca act de prezenta, asteptand sfarsitul ca pe o adevarata izbavire.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.