Organele fiscale au identificat, in perioada 1 martie -6 aprilie, 5.753 de agenti economici aflati in situatia de a fi actionati in instanta pentru recuperarea de obligatii bugetare de 32.730 miliarde de lei, a declarat vicepresedintele Agentiei Nati
Organele fiscale au identificat, in perioada 1 martie -6 aprilie, 5.753 de agenti economici aflati in situatia de a fi actionati in instanta pentru recuperarea de obligatii bugetare de 32.730 miliarde de lei, a declarat vicepresedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Daniel Chitoiu.
In perioada 1 martie - 6 aprilie, autoritatile fiscale teritoriale au inaintat instantelor cereri introductive pentru declansarea acestor proceduri pentru 4.145 de companii mici si mijlocii in scopul recuperarii unor creante in suma de 14.029 miliarde de lei.
Aceasta procedura a fost realizata si pentru 58 de companii din categoria marilor contribuabili, dintre cei monitorizati de Fondul Monetar International, care au totalizat obligatii restante de 18.701 miliarde de lei.
De la inceputul anului, organele fiscale teritoriale au formulat 608 cereri referitoare la agentii economici mici si mijlocii, in vederea recuperarii unor creante de 3.008 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.