Congresul Ziarelor Europene, organizat anul acesta la Viena, se axeaza pe tematica "Cei mai buni creatori de ziare ai Europei. Concepte si idei". In acest context, ZIUA, unul din cele mai dinamice ziare post-decembriste, este singurul cotidian romane
Congresul Ziarelor Europene, organizat anul acesta la Viena, se axeaza pe tematica "Cei mai buni creatori de ziare ai Europei. Concepte si idei". In acest context, ZIUA, unul din cele mai dinamice ziare post-decembriste, este singurul cotidian romanesc invitat sa participe si datorita modului de observare si reflectare a evenimentelor de politica internationala. Din partea presei saptamanale va fi prezent hebdomadarul de moravuri grele Academia Catavencu, care, la randul sau, se distinge net pe piata media romanesti. La invitatia organizatiei Jurnalistul Austriac va participa la Congresul care se deschide maine la Viena si Asociatia Civic Media, care va prezenta proiectele inovatoare desfasurate in parteneriat cu ZIUA anul trecut, campaniile internationale dedicate salvarii Deltei Dunarii de atacul ucrainean si eliberarii detinutilor politic romani din zona militara ruseasca Transnistria.
Participantii vor studia, printre altele, dezvoltarea media europene, concepte ale unui ziar ideal, idei pentru o publicatie regionala si inter-regionala, atitudinea civica prin Forumul Editorilor Europeni, etc. In cadrul Congresului vor fi oferite si premiile pentru cele mai bune ziare europene.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.