Universitatea Craiova are sanse aproape nule de a evita retrogradarea, dupa ce a pierdut ieri al patrulea meci din tot atatea jucate in retur, scor 0-1 la Iasi cu "Poli" Unirea. Oltenii au "intepenit" astfel pe ultimul loc al clasamentului, cu 14 pun
Universitatea Craiova are sanse aproape nule de a evita retrogradarea, dupa ce a pierdut ieri al patrulea meci din tot atatea jucate in retur, scor 0-1 la Iasi cu "Poli" Unirea. Oltenii au "intepenit" astfel pe ultimul loc al clasamentului, cu 14 puncte (-13 la "adevar"), iar in etapa viitoare vor juca acasa cu Steaua. In schimb, "Poli" Unirea, cu 22 de puncte (-5 la "adevar") pare ca si-a asigurat inca un sezon in Divizia A. Popa, tehnicianul moldovenilor, a facut prima mutare importanta chiar inainte de meci, cand l-a desemnat pe R. Miclea capitan de echipa. Miclea este jucator imprumutat de la Craiova, numele sau fiind vehiculat in ultimele zile in scandalul legat de o eventuala contactare a iesienilor de catre olteni pentru trucarea meciului. Startul partidei a aratat doua echipe obligate sa castige, cu atacuri de ambele parti, insa fara ocazii mari de gol. Norocul a fost insa de partea gazdelor, care au marcat in minutul 37, prin Bernard, care a reluat excelent o minge trimisa de I. Parvu din lovitura libera. Din acest moment, Craiova a riscat totul pe cartea atacului, dar golul lui Papura, din minutul 50, a fost anulat de Al. Tudor pentru un fault al lui Daouda asupra lui Baldovin in aceeasi faza. Iesenii au cerut de doua ori penalty, la Onofras (duel cu Guso) si Pacurar (disputa cu Moti), insa Al. Tudor n-a acordat nimic. Curios, finalul a apartinut gazdelor, insa Craiova putea obtine egalul la ocazia lui I. Iordache, dar Branet a avut un reflex incredibil la sutul olteanului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.