Pe Ghencea, Steaua si Dinamo lupta intr-un duel ce poate decide mai tarziu soarta campionatului. Gratie victoriei de la Bistrita, Steaua a reusit sa revina pe primul loc inaintea derbiului, programat maine seara, de la ora 20,15.
Chiar daca n

Pe Ghencea, Steaua si Dinamo lupta intr-un duel ce poate decide mai tarziu soarta campionatului. Gratie victoriei de la Bistrita, Steaua a reusit sa revina pe primul loc inaintea derbiului, programat maine seara, de la ora 20,15.
Chiar daca nu o spun direct, stelistii se gandesc ca un dublu succes in fata lui Dinamo si Rapid, miercuri, ii desprinde practic decisiv in campionii acestei editii de campionat. De partea cealalta, alb-rosii constientizeaza ca un esec in fata rivalilor de-o viata le poate inchide sperantele la titlu.

Zenga: Nu e decisiv

Antrenorul ros-albastrilor, Walter Zenga, a declarat, ieri, ca meciul contra lui Dinamo nu va fi decisiv in economia campionatului. "Nu pot spune ca daca batem se incheie campionatul. Urmeaza si meciul cu Rapid, si altele care ar putea schimba situatia", a spus Zenga, care a adaugat ca e onorat de propunerea patronului stelist de a incheia un contract ferm cu gruparea ros-albastra, dar ca acum se gandeste numai la meciurile care urmeaza.
In formatia ros-albastra va reveni Cristea, suspendat in meciul de la Bistrita, si probabil Oprita, care a reluat deja antrenamentele alaturi de echipa. Zenga va hotari insa daca il va folosi pe Oprita cu cateva ore inainte de meci.

Andone: Daca pierdem, iesim din cursa

Dinamovistii se incurajeaza inaintea derbiului vizionand caseta meciului Steaua - Dinamo 0 - 3, din 1989, ultimul succes al cainilor rosii pe Ghencea, in campionat. Antrenorul Ioan Andone vede disputa ca pe una decisiva pentru acest sezon.
"Avem o singura solutie: victoria. Si cu un egal n-ar fi dramatic. In schimb, daca pierdem, iesim din cursa. Nu va conta prima pe care se va juca, important e sa ne daruim si sa credem ca putem remonta diferenta care exista intre noi si Steaua", a declarat Andone, care are tot lotul valid.
Exceptie face doar Ionut Badea, care are unele mici probleme, rezolvabile insa pana la ora jocului.

Divizia A - Etapa a XIX-a

Azi
FC Brasov - Poli Timisoara - ora 16.30 - National TV
Arbitri: Marian Salomir - Octavian Sovre, Miklos Nagy
Sportul - FC Arges - ora 17.00 - TVR 2
Arbitri: Ionica Serea - Aurel Onita, Sorin Caia
CFR Cluj - Apulum Alba Iulia - ora 17.00 - Telesport
Arbitri: Anton Helesteanu - Claudiu Tripa, Nicolae Meghesan
FC National - Rapid - ora 20.15 - Antena 1
Arbitri: Cristian Balaj - Zoltan Szekely, Cristian Nica

Maine
FCM Bacau - Gloria Bistrita - 16.00 - Telesport
Arbitri: Sorin Corpodean - Marcel Savaniu, Iulian Radu
Steaua - Dinamo - ora 20.15 - TVR 1
Arbitri: Massimo Busacca - Matthias Arnet, Narciso D' Emilio (Elvetia)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.