Steaua si Dinamo se intalnesc maine seara, in Ghencea, in marele derby al campionatului, care, de aceasta data, ar putea decide si castigatoarea titlului. Ca de obicei, infruntarea a fost precedata de scandal, declaratii belicoase curgand de o parte
Steaua si Dinamo se intalnesc maine seara, in Ghencea, in marele derby al campionatului, care, de aceasta data, ar putea decide si castigatoarea titlului. Ca de obicei, infruntarea a fost precedata de scandal, declaratii belicoase curgand de o parte si de alta. Mai intai dinamovistii au fost acuzati ca au castigat fara opozitie meciul cu "Poli" Unirea Iasi, din etapa trecuta, iar Borcea si Netoiu nu puteau ierta asa ceva, iesind repede la atac dupa restanta jucata miercuri de Steaua la Bistrita, una in care echipa lui "Tata Jean" nu prea s-a omorat cu firea. Din fericire, antrenorii si jucatorii nu au intrat in acest joc, fiind de asteptat ca ei sa se desfasoare maine seara, pe teren. Acolo unde este greu de gasit o favorita, atat timp cat Steaua, dupa primavara superba in Cupa UEFA, pare sa nu isi gaseasca ritmul in campionat, iar Dinamo a bifat trei succese facile in acest retur. Ambele tabere au salutat aparitia unei brigazi elvetiene la aceasta confruntare, suspiciunile dinaintea meciului si obisnuitele contestari de la finalul partidei fiind practic eliminate. Timpul vorbelor a trecut, sa inceapa fotbalul! (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.