Pentru Printul Charles si Camilla Parker Bowles astazi este ziua cea mare, ziua in care, dupa 34 de ani in care au fost iubiti, prieteni si amanti, vor deveni in sfarsit soti legitimi. Acest eveniment este marcat si in Romania prin publicarea volumul
Pentru Printul Charles si Camilla Parker Bowles astazi este ziua cea mare, ziua in care, dupa 34 de ani in care au fost iubiti, prieteni si amanti, vor deveni in sfarsit soti legitimi. Acest eveniment este marcat si in Romania prin publicarea volumului "Camilla&Charles" de Isabelle Rivere, la Pro Editura si Tipografie. In cartea sa, Isabelle Rivere dezvaluie toate dedesubturile acestei povesti de dragoste care are radacini in istorie. Strabunicii lor (Regele Eduard al VII-lea si Alice Keppel) au fost si ei indragosti nebuneste unul de celalalt. Pe atunci nimeni nu a comentat. Nepotii nu au fost insa la fel de norocosi. "Camilla&Charles" urmareste aceasta poveste de dragoste care a debutat la inceptul anilor '70. S-au placut de la prima intalnire, iar autoarea incearca sa explice ce anume i-a atras atat de irezistibil incat nimeni si nimic nu a reusit sa le stea in cale. Isabelle Rivere este specialista in marile familii regale europene si, mai ales, in ce priveste clanul Windsor. (C.C.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.