Printul Ernst-August de Hanovra, sotul printesei Caroline de Monaco, aflat de luni in spital, a fost plasat la reanimare, transmite Mediafax, citand surse din anturajul acestuia. "A fost plasat la reanimare, dar nu este in coma. Este vorba de o pancr
Printul Ernst-August de Hanovra, sotul printesei Caroline de Monaco, aflat de luni in spital, a fost plasat la reanimare, transmite Mediafax, citand surse din anturajul acestuia. "A fost plasat la reanimare, dar nu este in coma. Este vorba de o pancreatita acuta", a declarat o sursa de la spitalul Princess Grace din Monaco. Vineri dimineata, aceeasi sursa aratase ca starea printului de Hanovra este grava, dar nu iremediabila. Printul Ernst-August, in varsta de 51 de ani, reputat pentru excesele sale, a fost spitalizat in iunie 2000 ca urmare a unei stari de rau dupa o seara de gala de la Castelul Celle. Natura afectiunii sale de atunci nu a fost precizata. Ernst-August de Hanovra s-a casatorit cu printesa Caroline pe 23 ianuarie 1999. Cei doi au o fetita, Alexandra, nascuta in vara aceluiasi an. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.