La invitatia Majestatii Sale Regina Elisabeta a Marii Britanii, Principesa Margareta a Romaniei si Principele Radu vor lua parte la ceremoniile prilejuite de casatoria mostenitorului Coroanei Britanice, Principele de Wales, cu Camilla Parker-Bowles.
La invitatia Majestatii Sale Regina Elisabeta a Marii Britanii, Principesa Margareta a Romaniei si Principele Radu vor lua parte la ceremoniile prilejuite de casatoria mostenitorului Coroanei Britanice, Principele de Wales, cu Camilla Parker-Bowles. Astazi, Principesa Margareta si Principele Radu sosesc la Capela St. George's, de la Castelul Windsor unde va avea loc slujba oficiata de Arhiepiscopul de Canterbury, dr Rowan Williams. La ceremonia religioasa va lua parte un numar de membri ai Familiilor Regale europene, membri ai familiei Camillei Parker-Bowles si prieteni ai mirelui si miresei. Dupa oficierea slujbei, Principesa Margareta si Principele Radu vor participa la receptia oferita de Regina Elisabeta a II-a si de Ducele de Edinburg, in Apartamentele de Stat ale Castelului Windsor. Cadoul pregatit de cuplul princiar roman pentru nunta Principelui Charles este format din trei sticle de vin vechi romanesc, datand din anul 1975 si purtand numele de Taina de Murfatlar. Principesa Margareta a copilarit cu Charles si cu sora lui Anne, in Marea Britanie. (D.M.)

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.