Dupa campionatele nationale de box care au avut loc la Campulung Muscel, lotul national a fost definitivat, fiind completat cu doua noi sportive, Alina Nitu din Slatina, la categoria 52 de kg, care a luat locul Floarei Lihet, trecuta la profesionism
Dupa campionatele nationale de box care au avut loc la Campulung Muscel, lotul national a fost definitivat, fiind completat cu doua noi sportive, Alina Nitu din Slatina, la categoria 52 de kg, care a luat locul Floarei Lihet, trecuta la profesionism, si Florina Popa la cat. 57 kg. Sportivele din lotul Romaniei pregatite de antrenorul emerit Adrian Lacatus si-au dovedit superioritatea fata de celelalte concurente, cucerind titlurile de campioane puse in joc.
Azi, lotul reprezentativ feminin face deplasarea in Turcia unde va face o pregatire comuna in perioada 10-18 aprilie cu selectionata tarii gazda, dupa care va participa la Turneul International Ahmet Camer, de la Istanbul. Au facut deplasarea urmatoarele pugiliste: Camelia Negrea, Steluta Duta, Diana Ungureanu-Timofte, Alina Nitu, Mihaela Cijevschi, Florina Popa, Larisa Pop, Larisa Rosu, Luminita Turcin, Gabriela Mitran si Adriana Hosu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.