Marturia unui fost angajat al lui Michael Jackson a avut efectul unei bombe, joi, la tribunalul din Santa Maria, unde Ralph Chacon a spus ca l-a surprins pe cantaret in timpul unui act sexual oral cu un baietel, transmite AFP, citata de Mediafax. Cha
Marturia unui fost angajat al lui Michael Jackson a avut efectul unei bombe, joi, la tribunalul din Santa Maria, unde Ralph Chacon a spus ca l-a surprins pe cantaret in timpul unui act sexual oral cu un baietel, transmite AFP, citata de Mediafax. Chacon, paznic la Neverland la inceputul anilor '90, a fost audiat joi, dupa ce procurorii au invocat o lege ce permite prezentarea de fapte din trecutul acuzatului pentru a pune in lumina un eventual comportament recidivist al acestuia. Jackson este judecat pentru abuzuri sexuale comise in 2003 asupra unui minor, la Neverland.
La inceputul audierii, juratii si-au tinut respiratia in timp ce martorul a descris o scena tulburatoare pe care a surprins-o uitandu-se pe fereastra unei bai. "Il saruta pe baiat cu pasiune si mainile i se plimbau pe tot corpul lui", a spus paznicul, descriind in detaliu actul sexual oral dintre cantaret si minor, la care a fost martor. Este vorba tocmai de baietelul care a lansat procedura extrem de mediatizata impotriva lui Jackson in 1993. Familia acestuia a renuntat insa la proces in schimbul sumei de 20 de milioane de dolari.
Mama cantaretului, prezenta la toate audierile de la inceputul procesului, s-a strecurat afara din sala putin dupa inceputul acestei marturii, in timp ce mai multi fani ai lui Michael din sala plangeau. Chacon a adaugat ca l-a surprins pe Michael cateva saptamani mai tarziu sarutandu-l cu voluptate pe acelasi baietel, cu mana pe prohabul acestuia. Chacon a spus ca nu s-a dus la politie pentru a povesti ce vazuse de teama ca nu va fi crezut. Avocatul starului, Tom Mesereau, a atacat cu virulenta credibilitatea martorului. El a insistat pe motivatiile financiare ale lui Chacon, care si-a vandut povestea unui ziar de senzatie si a incercat sa obtina bani de la cantaret printr-un proces pe care l-a pierdut la mijlocul anilor '90.
O fosta femeie de serviciu, Adrian McManus, a spus apoi ca l-a vazut pe cantaret sarutand trei baieti, uneori pe obraz, atingandu-le fesele sau zona din fata a pantalonilor. Printre copii, ea i-a identificat pe actorul Macaulay Culkin, baiatul din intamplarile povestite de Chacon si un baietel australian despre care s-a vorbit in alte marturii. McManus a spus ca acesti baieti dormeau in mod regulat in patul cantaretului intre 1991 si 1994, cand ea a lucrat la Neverland.
Mesereau a reusit sa darame credibilitatea acestui martor, facand-o pe femeie sa recunoasca ca a mintit de mai multe ori in declaratiile date sub juramant in 1993, a furat niste desene ale lui Jackson pentru a le vinde unui tabloid si a pierdut un proces initiat alaturi de Chacon impotriva lui Jackson.
Marturiile de joi, explozive si foarte explicite, au servit tezei acuzarii, care il descrie pe Michael Jackson ca pe un agresor sexual obsedat de baieti. Apararea a reusit insa sa atace credibilitatea martorilor, dar ramane de vazut ce anume vor crede juratii, a spus Ann Bremner, fost procuror. Michael primise deja o lovitura dura la inceputul saptamanii, cand a fost audiat un tanar pastor care a spus ca a fost agresat la inceputul anilor '90, cand mama lui lucra la Neverland. La randul ei, femeia a spus ca l-a surprins pe Jackson facand dus cu baietelul descris de Chacon. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.