Departamentul de Comunicare si Reprezentare prin d-ra Cristina Constantinescu raspunde la o depozitie a noastra in fata Comisiei de Ancheta a activitatii SRTV. Fara ironiile la adresa varstei si a pensionarii si a contractului determinat de munca, ir
Departamentul de Comunicare si Reprezentare prin d-ra Cristina Constantinescu raspunde la o depozitie a noastra in fata Comisiei de Ancheta a activitatii SRTV. Fara ironiile la adresa varstei si a pensionarii si a contractului determinat de munca, ironii care nu o onoreaza pe autoare si pe care autoarea le practica fara jena fata de propria ei calificare (ma gandesc ca e mai rusinos sa ocupi un post, cazul domniei sale, pentru care nu are nici o pregatire, iar Televiziunea publica sa plateasca zeci de mii de dolari unei firme de PR sa o recalifice ?!), strict la obiect am raspunde urmatoarele:
- referirea la etajul XI are sens generic, sens pe care gandirea de lemn a autoarei nu-l sesizeaza. Acolo a fost si inca este, practic si simbolic, conducerea SRTV. Chiar daca dl. Nicolau si-a mutat sediul, acolo functioneaza si se intrunesc Consiliul de Administratie si Comitetul Director.
- In fata Comisiei m-am referit si la faptul ca dl presedinte a parasit blocul turn in iunie 2004, bloc care in caz de cutremur are gradul maxim de risc si s-a mutat in cladirea noilor studiouri. Iar miliardele destinate consolidarii blocului turn s-au preschimbat intr-o vopseala... (rigips si vopsea) de suprafata. Oricum casetele filmate la audieri s-au vizionat minut cu minut de stapanii SRTV si d-ra in cauza stie foarte bine ca Televiziunea imi este foarte bine cunoscuta. Trecutul, prezentul si, nadajduiesc, viitorul ei.
- Eu, ca si alti colegi, n-am observat grupul de manifestanti numai seara, pe intuneric (cum se mentioneaza), ci inca de la orele 13, cand au inceput sa se adune, de ordinul a doua-trei sute de oameni. Daca erau "scandalagii" de pe strada de ce purtau haine cu insemnele PSD? Ce insinuati d-ra? Evident, de la ora aceea pana seara, presedintele SRTV nu a stat in camera de protocol, ci a fost informat, ora cu ora, de evenimentele de la poarta Dorobanti, dar le-a acceptat. Nu si-a cerut scuze pe post pentru incidentul produs in acea seara.
- Ce relevanta au aceste informatii? Ele arata ca TVR condusa de asemenea indivizi joaca un rol diversionist, asa l-a jucat la revolutie, la mineriade si la alegeri...
- La subiectul demn de Curtea de Conturi, "TVRMedia", d-ra Constantinescu nu raspunde la observatiile mele. De ce nu s-a facut o licitatie pentru a se alege o societate comerciala? De ce Televiziunea Romana care da totul: arhiva, selectie, oameni, are 5% din vanzari si de ce se incalca grosolan Legea drepturilor de autor? Exista un raport al sumelor incasate de TVR si RTC ?
- In final, amenintarile pe care conducerea SRTV, unele transmise prin Departamentul de Comunicare, le adreseaza celor ce au raspuns solicitarilor Comisiei parlamentare, mizerii si procese, le vom supune atentiei Parlamentului Romaniei si Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.