Suspendat in primele 3 etape ale returului, Zenga va fi nevoit sa vada meciul cu Dinamo din tribuna. Antrenorul Stelei a declarat insa ca este posibil sa adopte aceeasi tactica precum Mourinho, care a fost suspendat si nici nu a venit la stadion la m
Suspendat in primele 3 etape ale returului, Zenga va fi nevoit sa vada meciul cu Dinamo din tribuna. Antrenorul Stelei a declarat insa ca este posibil sa adopte aceeasi tactica precum Mourinho, care a fost suspendat si nici nu a venit la stadion la meciul Chelsea - Bayern München, din Liga Campionilor. "Eu sunt ca Mourinho, trebuie sa stau la birou. Vedeti, este diferenta de regulamente intre ce se intampla in Europa si la noi", a declarat Zenga.
Altfel, UEFA a anuntat ca nu trebuie sa analizeze nici un incident de la partida Chelsea - Bayern München, din prima mansa a sferturilor de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce presa engleza a scris ca tehnicianul Jose Mourinho ar fi comunicat cu secunzii sai in timpul meciului.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.