Valul de zvonuri si informatii neconfirmate despre ziaristii romani rapiti in Irak a starnit confuzie si in Senatul Romaniei, care intentiona sa ceara ajutor forului omolog irakian. Presedintele Camerei superioare, Nicolae Vacaroiu, a afirmat, ieri,
Valul de zvonuri si informatii neconfirmate despre ziaristii romani rapiti in Irak a starnit confuzie si in Senatul Romaniei, care intentiona sa ceara ajutor forului omolog irakian. Presedintele Camerei superioare, Nicolae Vacaroiu, a afirmat, ieri, ca Senatul a amanat adoptarea Declaratiei catre Parlamentul irakian, pentru sprijinirea ziaristilor romani rapiti in Irak in urma cu zece zile, din cauza informatiilor contradictorii aparute in presa.
"Lucrurile sunt destul de confuze, majoritatea televiziunilor, o tara intreaga au transmis diferite variante potrivit carora ziaristii fie au fost eliberati, fie se afla la fortele aliate, fie se afla la ambasada (Ambasada Romaniei de la Bagdad - n.r.). Ar fi fost caraghios sa dam o Declaratie in aceste conditii", a spus Vacaroiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.