Nu, nu este vorba despre vreo piesa de teatru, ci despre
un spectacol de moda cu decor, muzica si lumina al Casei de Moda Venus, care va avea loc, luni,
la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental.
Protagoniste vor fi 18 "perso
Nu, nu este vorba despre vreo piesa de teatru, ci despre
un spectacol de moda cu decor, muzica si lumina al Casei de Moda Venus, care va avea loc, luni,
la Sala Ronda a Hotelului Intercontinental.
Protagoniste vor fi 18 "personaje" din generatia de aur a modelling-ului romanesc, printre care: Romanita Iovan, Eugenia Enciu, Carmen Habar, Lavinia Sarbu, prima sotie a boss-ului de la Media Pro, cu care are si copii, Crina Popescu, Natasa Rap si patru barbati: Catalin Negreanu, Andi Antemia, Catalin Botezatu si Liviu Ionescu. Generatia tanara va fi reprezentata de modelul international Valentina Pelinel. Mai tinerele ei colege i-au promis, mai in gluma, mai in serios, la intalnirea cu presa de ieri, ca-i vor pune piedica pe podiumul de prezentare. Divele, care au ajuns la o maturitate deplina, vor sa demonstreze ca femeia de patruzeci de ani e o femeie implinita, care poate purta oricand o rochie de seara cu decolteu.
Vor face acest lucru in cea de-a doua parte a show-ului, cand vor defila in haine Escada, puse la dispozitie de Romanita Iovan. "Mama" Zina a venit in intampinarea "copilelor" si a explicat presei ca cel mai greu lucru in acest spectacol a fost sa faca o corectie personalizata, sa puna in vedere ceva, sa mascheze un defect sau o sarcina cum este cazul Biancai Brad. Bianca este insarcinata in sase luni si va avea un baiat. Tot o sarcina, care se va finaliza cu o fetita, este motivul care o tine pe Venera Arapu departe de colegele ei. Cel care le va incalta pe dive este Mihai Albu si el va confectiona sandalele pentru spectacol din acelasi material din care sunt facute rochiile.
Prezentatorul acestei reuniuni, care va fi presarata cu surprize, este Florin Piersic senior.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.