Ionut Popa, antrenorul lui "Poli" Unirea Iasi, era calm ieri, inaintea confruntarii cu Universitatea. El incerca sa le insufle aceasta stare si elevilor sai, pentru a-i feri de presiunea unui meci decisiv, insa vocea grava si lipsa obisnuitelor sale
Ionut Popa, antrenorul lui "Poli" Unirea Iasi, era calm ieri, inaintea confruntarii cu Universitatea. El incerca sa le insufle aceasta stare si elevilor sai, pentru a-i feri de presiunea unui meci decisiv, insa vocea grava si lipsa obisnuitelor sale glume tradau ingrijorarea.
Este intalnirea cu Universitatea una decisiva pentru ramanerea in Divizia A?
Nu, este doar un meci ca toate meciurile. Le-am spus jucatorilor mei ca de acum incolo toate partidele noastre de pe teren propriu sunt grele. In meciurile de acasa vom evolua cu handicap, pentru ca orice pas gresit ne afunda mai tare.
Cum veti aborda confruntarea cu oltenii?
Tactica e mai putin impor-tanta, tot ce conteaza este sa castigam. Din pacate, am ceva probleme de efectiv: Tinel Petre si Daniel Rednic au rupturi musculare, Toma este nerefacut, iar Irinel Voicu va lipsi o perioada mai indelungata. Sper ca jucatorii care vor intra in locul lor sa-i suplineasca bine.
Se poate spune ca echipa care pierde astazi este retrogradata?
Daca bate Craiova, vine la -10 in clasamentul "adevarului", iar noi ajungem la
-8. Pentru ei este un meci capital, fiindca daca pleaca invinsi de aici, le vine Steaua acasa pe urma si le va fi foarte greu sa mai scape. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.