Detinatoarea Cupei Romaniei la volei masculin, Petrom Ploiesti, a reusit sa acumuleze trei victorii consecutive in cel de-al treilea turneu final al grupei valorice 1-4 din Divizia A1, gazduit pana miercuri seara de Sala Sporturilor "Olimpia". In ult
Detinatoarea Cupei Romaniei la volei masculin, Petrom Ploiesti, a reusit sa acumuleze trei victorii consecutive in cel de-al treilea turneu final al grupei valorice 1-4 din Divizia A1, gazduit pana miercuri seara de Sala Sporturilor "Olimpia". In ultimul meci al turneului, "petrolistii" s-au impus chiar in fata campioanei en-titre, Deltacons Tulcea, cu scorul de 3-1 (18, -22, 22, 17), incurcand astfel calculele gruparii din Delta, care ocupa prima pozitie in clasament, cu 15 puncte. Norocul le-a suras insa tulcenilor, pentru ca in cel de-al doilea meci al zilei, Dinamo-Delta a trecut de VCM Constanta, cu scorul de 3-2 (22, -21, 15, -22, 12), rezultat care mentine echipa de pe Litoral pe locul secund, cu 14 puncte. Pe ultima treapta a podiumului Diviziei A1 se afla Petrom, cu o zestre de 13 puncte, iar pe ultima pozitie se mentine Dinamo-Delta, cu un punct mai putin. Conform FRV, ultimul turneu final va avea loc la Constanta, in perioada 21-23 aprilie. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.