Membrii PSD Bucuresti vor trebui sa faca dovada, prin intermediul buletinelor de identitate, ca s-au prezentat la vot in data de 3 aprilie, cand au avut loc alegerile pentru functia de primar general al Capitalei. Asta dupa ce mai multi sefi PSD au a
Membrii PSD Bucuresti vor trebui sa faca dovada, prin intermediul buletinelor de identitate, ca s-au prezentat la vot in data de 3 aprilie, cand au avut loc alegerile pentru functia de primar general al Capitalei. Asta dupa ce mai multi sefi PSD au adus drept scuza a scorului mic obtinut de Vanghelie faptul ca nici macar membrii partidului nu au venit in numar mare la vot.
Masura urmeaza a fi aplicata de catre organizatiile PSD de sector, a precizat secretarul executiv al PSD Bucuresti, Codrin Stefanescu. El a afirmat ca este vorba despre o actiune clara de identificare "odata pentru totdeauna" a membrilor care au probleme, in semn de respect fata de electorat. Codrin Stefanescu crede, insa, ca ar fi benefic daca aceasta masura ar fi extinsa la nivelul intregului partid.
De asemenea, purtatorul de cuvant al PSD Bucuresti, Octavian Petrovici, a afirmat ca a fost demarat procesul prin care toti membrii acestei organizatii trebuie sa declare, printr-un document semnat pe propria raspundere, daca au avut sau au probleme cu legea.
Daca in termen de o saptamana de la data deciziei membrii care au "probleme de dosar" nu se autoexclud, decizia va apartine organizatiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.