Aproape patru milioane de romani au hipertensiune arteriala, dintre care peste jumatate sunt cu varste de peste 60 de ani, a declarat ministrul Sanatatii Mircea Cinteza cu ocazia lansarii campaniei ''Verifica-ti gratuit tensiunea si colesterolul!''.
Aproape patru milioane de romani au hipertensiune arteriala, dintre care peste jumatate sunt cu varste de peste 60 de ani, a declarat ministrul Sanatatii Mircea Cinteza cu ocazia lansarii campaniei ''Verifica-ti gratuit tensiunea si colesterolul!''. Din cauza lipsei fondurilor, Ministerul Sanatatii (MS) nu se poate implica financiar in derularea unor programe de educatie sanitara a populatiei sau de prevenire a unor boli. ''MS este prezent in toate ocaziile publice pentru a saluta sau, dupa caz, pentru a sprijini parteneriatele dintre asociatiile nonguvernamentale si diverse companii. Oamenii trebuie sa aiba grija si singuri de sanatatea lor, chiar si prin prezentarea la controlul anual ce trebuie efectuat de medicii de familie'', a adaugat ministrul Sanatatii Mircea Cinteza.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.