Pe 12 aprilie, incepand cu ora 19.30, in incinta Hotelului Marriott, se va da startul celei de-a treia editii a concursului de frumusete Miss University. Gazda evenimentului va fi Mihaela Serban, care este, de altfel si organizatoarea competitiei. Pe
Pe 12 aprilie, incepand cu ora 19.30, in incinta Hotelului Marriott, se va da startul celei de-a treia editii a concursului de frumusete Miss University. Gazda evenimentului va fi Mihaela Serban, care este, de altfel si organizatoarea competitiei. Pe langa concursul propriu-zis, programul evenimentului va mai include si cateva momente muzicale, ce vor fi sustinute de Nicola, Ro-mania, Etno, K1 si Adeline. Interesant este faptul ca fetele de la Etno, Silvia Stanciu si Ramona Olteanu, isi vor etala si calitatile de manechine, imbracand tinute vestimentare de la cele mai renumite case de moda, atat din Romania, cat si din strainatate. Juriul va fi compus din zece membri, printre care se vor afla si cateva personalitati publice, cum ar fi: Elisabeta Lipa, Nicola sau Stela Popescu.

Curierul National

Sursa: Curierul NationalTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.