Impresarul Ioan Becali a incercat sa explice in fata mass-media ca nu a avut nici o influenta la nivelul echipei nationale sau a conducerii
Federatiei Romane de Fotbal.
Mai mult, cel mai tare impresar roman spune ca ar fi putut obtine

Impresarul Ioan Becali a incercat sa explice in fata mass-media ca nu a avut nici o influenta la nivelul echipei nationale sau a conducerii
Federatiei Romane de Fotbal.
Mai mult, cel mai tare impresar roman spune ca ar fi putut obtine rezultate mai bune pentru fotbalul romanesc daca nu statea deoparte in ultimul timp.
"Nu am nici un amestec la echipa nationala, fapt dovedit si de meciul cu Olanda in care au evoluat sapte jucatori care nu au contract cu mine. Pe de alta parte cred ca daca aveam influenta la echipa nationala, acum nu ratam calificarea", a spus impresarul.
Totodata, Becali i-a luat apararea prietenului Mircea Sandu, despre care spune ca a facut multe pentru fotbalul mioritic si ca plecarea lui va lasa un gol la FRF.
In ceea ce priveste viitorul presedinte al Federatiei, impresarul nu crede ca partenerul sau de la firma, Gheorghe Popescu, ar vrea sa ocupe acest post: "Din cate stiu eu, nu tinteste functia de presedinte al FRF. Iar daca se gandeste la asta imi e dator sa ma anunte cu sase luni inainte, pentru ca vreau ca aceasta firma sa mearga foarte bine in continuare.
Daca Popescu va ramane la firma, ma gandesc serios sa ma duc intr-o functie de conducere la un club din lumea civilizata".

Nu a luat nici un ban din transferul lui Ghioane

Ioan Becali a mai tinut sa precizeze ca nu a castigat atat de multi bani pe cat se crede din transferurile jucatorilor romani in strainatate si a dat exemplu transferul lui Tiberiu Ghioane la Dinamo Kiev, ce a provocat la vremea respectiva un scandal urias intre Tractorul Brasov si Rapid, cluburi ce se certau pe proprietatea jucatorului.
"In cazul lui Ghioane a fost ceva simplu. Tractorul, care a primit pana la urma drepturile asupra jucatorului a cerut 250.000 de dolari, bani pe care Dinamo Kiev i-a achitat. Si vreau sa mentionez ca eu nu am luat nici un ban atunci. Voi incasa o cota parte doar in cazul viitorului transfer al lui Ghioane", a mentionat Becali.
Impresarul nu a uitat nici de vesnicul duel cu Steaua si i-a transmis antrenorului Walter Zenga sa nu-l mai atace si sa-si aduca aminte de ajutorul pe care i l-a dat atunci cand tehnicianul italian a venit prima oara in Romania.
"L-as ruga pe Walter sa nu mai faca multe referiri la persoana mea pentru ca eu i-am intins o mana cand ii era greu", a declarat Becali.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.