Menopauza este o stare fiziologica normala care se instaleaza intre 45 si 50 de ani. Este precedata de perioada de premenopauza, cand apar o serie de simptome: ciclul menstrual neregulat, irascibilitate accentuata, total nejustificata, stari de anxie
Menopauza este o stare fiziologica normala care se instaleaza intre 45 si 50 de ani. Este precedata de perioada de premenopauza, cand apar o serie de simptome: ciclul menstrual neregulat, irascibilitate accentuata, total nejustificata, stari de anxietate, depresie. Aceste stari pot fi insotite de ameteala, lesin, valuri de transpiratii excesiva, hipersensibilitate, dureri precordiale, aritmie, palpitatii, tulburari respiratorii si bufeuri. Tot in aceasta perioada relatiile de cuplu pot avea de suferit. Nu e obligatoriu ca toate femeile sa treaca prin aceste stari. Exista si persoane care nu au de suferit, insa majoritatea se confrunta cu situatii speciale in aceasta perioada.

Iata si cateva produse care va pot fi de folos:

* Ulei de primula, vitamina E si Fier - produsul poate regla starile de tensiune, bufeurile, fie cele din perioada de menopauza, fie cele din premenopauza. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula/zi. Tratament cursiv 3 luni. Pret: 230.000 lei.

* Azinc Menopauza - poate fi folosit de la primele semne de menopauza. Contine vitamina E - cu rol antioxidant, zinc - intareste imunitatea organismului, betacaroten - previne efectele nocive ale radiatiilor ultraviote. Produsul reduce efectele imbatranirii la nivelul pielii, lucru care se produce de regula in perioada menopauzei. Pret: 360.000 lei.

* Phytosoia - e un supliment nutritional ce contine fitoestrogeni din soia. Produsul poate preveni si atenua tulburarile care apar la menopauza: bufeuri, stari de iritatie, osteoporoza. Prezentare: flacon cu 60 de gelule. Administrare: 2 gelule/zi, dimineata si seara. Pret: 610.000 lei.

* Salvie - poate ajuta in cazul asteniilor, surmenajului intelectual si poate regla nivelul glicemiei. Prezentare: flacon cu 30 de capsule. Administrare: o capsula de 3 ori/zi. Pret: 60.000 lei.

* Lady 4 - este un produs destinat indepartarii tuturor tulburarilor de menopauza, poate fi folosit in sindrom premenstrual, inlatura starile depresive. Ajuta la inlaturarea oboselii, la incetinirea procesului natural de imbatranire si pastreaza pielea elastica pe perioade indelungate. Poate preveni aparitia ridurilor. Contine laptisor de matca in doza optima. Prezentare: flacon cu 12 capsule. Administrare: o capsula/zi timp de 36 de zile cursiv. Dupa o pauza de o luna, tratamentul se reia. Pret: 210.000 lei

* Extract din mladite de sequoia - este indicat in sindromul depresiv din perioada de menopauza si andropauza, ajuta la ameliorarea vertijelor la varstnici, induce o stare de bine. Este indicat in osteoporoza, poate fi de folos in hipertrofia de prostata, in adenom de prostata in faza initiala. Prezentare: flacon cu 50 ml. Administrare: 70 picaturi in doza unica. Pret: 90.000 lei.

Produsele le puteti gasi in magazinele de produse naturiste din str. Baia de Fier nr. 5, din str. Matei Voievod 135 si din str. Traian nr. 118.



Leacuri la indemana oricui

* cura cu pulbere de sunatoare;

* cura cu pulbere de paducel;

* cura cu pulbere de salvie;

* cura cu fructe de catina;

* cura cu polen.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.