Impresarul italian al lui Cristian Chivu, Andrea Pretti, a declarat ieri ca internationalul roman crede in proiectul de viitor al lui AS Roma, a anuntat agentia "Sports". "Ma bucura faptul ca mari cluburi europene sunt interesate de serviciile lui Ch
Impresarul italian al lui Cristian Chivu, Andrea Pretti, a declarat ieri ca internationalul roman crede in proiectul de viitor al lui AS Roma, a anuntat agentia "Sports". "Ma bucura faptul ca mari cluburi europene sunt interesate de serviciile lui Chivu, dar jucatorul roman crede in proiectul de viitor al Romei si doreste sa ramana aici", a spus Pretti, care a fost prezent, miercuri, in cantonamentul Romei de la Trigoria, pentru a incepe negocierile de prelungire a contractului lui Chivu. Internationalul roman, revenit de curand pe teren dupa o pauza de 11 luni (perioada in care a jucat doar 45 de minte), se afla in atentia catorva cluburi mari, printre gruparile interesate de serviciile sale fiind Inter Milano, Juventus si Real Madrid. Chivu a ajuns la AS Roma in 2003, de la Ajax Amsterdam, pentru 18 milioane de euro. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.