Miercuri noaptea s-au consumat ultimele doua meciuri din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. La Londra, pe "Stamford Bridge", Chelsea a intalnit formatia germana Bayern München. Jose Mourinho, suspendat de UEFA, a preferat sa ramana acasa, d
Miercuri noaptea s-au consumat ultimele doua meciuri din sferturile de finala ale Ligii Campionilor. La Londra, pe "Stamford Bridge", Chelsea a intalnit formatia germana Bayern München. Jose Mourinho, suspendat de UEFA, a preferat sa ramana acasa, delegatul UEFA, prezent la joc pentru a-l supraveghea pe tehnicianul portughez ramanand fara obiectul muncii. Dupa numai 4 minute, englezii deschid scorul prin Joe Cole cu un sut din afara careului deviat de Lucio, dar Drogba se afla in pozitie de ofsaid fiind pe directia mingii. Dupa reluare, Bayern egaleaza prin Schweinsteiger la o greseala a portarului Cech. Chelsea depaseste acest moment dificil si Lampard in min. 60 si 70 si Drogba urca scorul la 4-1. In al treilea minut de prelungire, oaspetii prin Ballack reduc diferenta printr-un penalti transformat.
La Milano, un joc intre doua echipe rivale de-o viata, Inter si AC Milan. Campioana Italiei a intrerupt invincibilitatea de aproape un an a lui Inter, dupa un joc in care dorinta antrenorului Ancelotti de a nu primi gol a fost depasita prin reusitele lui Stam si Sevcenko.
Scorul putea lua proportii cand acelasi Sevcenko in finalul partidei suteaza violent, dar Toldo salveaza de la vinclu.
Din pacate, un sustinator al lui Inter a murit in urma unui infarct, in tribunele lui San Siro.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.