Dupa ce a semnat noul contract cu COSR, antrenorul lotului feminin de gimnastica, Octavian Belu, insotit de Mariana Bitang, a vizitat, ieri, santierul viitoarei sali de antrenament din complexul olimpic de la Izvorani. Incantat de proiectele COSR, re
Dupa ce a semnat noul contract cu COSR, antrenorul lotului feminin de gimnastica, Octavian Belu, insotit de Mariana Bitang, a vizitat, ieri, santierul viitoarei sali de antrenament din complexul olimpic de la Izvorani. Incantat de proiectele COSR, referitoare la construirea celui mai performant complex din tara, Belu a declarat ca spera ca eforturile financiare sa fie justificate si prin rezultatele obtinute la JO din China, adaugand ca, la denumirea complexului, de Sydney 2000, ar trebui adaugat acum si numele de Beijing 2008. "Din punct de vedere al gimnasticii, trebuie sa lasam in urma tot ceea ce s-a intamplat, toate tulburarile care au perturbat atat pregatirea, cat si viata noastra, fie antrenor, fie sportiv. Trebuie sa privim inainte, sa incercam sa recuperam timpul pierdut si sa ne prezentam la competitiile ce vor urma la nivelul la care am obisnuit de fiecare data", a concluzionat Belu in prezenta presedintelui COSR, Octavian Morariu, si a secretarului general Ioan Dobrescu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.