In data de 14 aprilie, reprezentantii atletismului romanesc ar fi trebuit sa-si desemneze noua conducere a FRA, in cadrul unei Adunari Generale de alegeri. Numai ca, din cauza unor vicii de procedura, constatate in sedinta de ieri a Consiliului Feder
In data de 14 aprilie, reprezentantii atletismului romanesc ar fi trebuit sa-si desemneze noua conducere a FRA, in cadrul unei Adunari Generale de alegeri. Numai ca, din cauza unor vicii de procedura, constatate in sedinta de ieri a Consiliului Federal al FRA, s-a decis amanarea alegerilor pentru data de 12 mai. Iata comunicatul FRA: "Consiliul Federal al FR Atletism intrunit azi, 7 aprilie 2005, a constatat ca nu au fost indeplinite procedurile stabilite de articolul 51 din Statutul FRA si a hotarat amanarea Adunarii Generale de alegeri pentru data de 12 mai 2005." In acelasi comunicat, se mai arata ca federalii au decis ca taxa de participare la competitiile FRA sa se anuleze pentru toate structurile scolare afiliate la federatie pentru categoriile juniori si copii. In plus, cluburile sportive scolare si liceele cu program de educatie fizica vor avea acces gratuit pe stadionul "Iolanda Balas-Soter" pe baza unui program stabilit de FR Atletism. (C.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.