Ieri, Comitetul Executiv al FR de Atletism a hotarat amanarea Adunarii Generale cu inca o luna, urmand ca aceasta sa aiba loc pe 12 mai, pentru ca nu s-au prezentat toate dosarele pe baza de CV ale persoanelor care candideaza la functiile de conducer
Ieri, Comitetul Executiv al FR de Atletism a hotarat amanarea Adunarii Generale cu inca o luna, urmand ca aceasta sa aiba loc pe 12 mai, pentru ca nu s-au prezentat toate dosarele pe baza de CV ale persoanelor care candideaza la functiile de conducere. Pentru functia de presedinte si-au depus candidatura Iolanda Balas-Sötter, Ilie Floroiu, Doina Melinte si Ioan Sandu. La cele trei functii de vicepresedinti candideaza 10 persoane, iar pentru cele 14 locuri de membri in Comitetul Executiv s-au inscris 79 de persoane. Pe data de 5 mai, Comitetul Executiv actual va valida dosarele cu actele candidatilor care vor intra in competitie pentru alegerea noilor organe de conducere ale federatiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.