ELVETIA, Super League, etapa a 21-a (restanta) * ADRIAN ILIE a marcat un gol pentru FC Zurich in meciul pe care echipa sa l-a castigat in deplasare, scor 3-2 cu Aarau. Ilie a intrat pe teren in minutul 46, cand Aarau conducea cu 2-0, in locul lui Di
ELVETIA, Super League, etapa a 21-a (restanta) * ADRIAN ILIE a marcat un gol pentru FC Zurich in meciul pe care echipa sa l-a castigat in deplasare, scor 3-2 cu Aarau. Ilie a intrat pe teren in minutul 46, cand Aarau conducea cu 2-0, in locul lui Di Jorio. Ilie a pasat decisiv la primul gol al lui FC Zurich si a marcat golul victoriei in minutul 85. Pentru FC Zurich, IULIAN FILIPESCU si MIHAI TARARACHE (avertizat cu un cartonas galben) au fost integralisti. FC Zurich ocupa, dupa 24 de etape, locul trei in clasament, cu 36 de puncte, la egalitate cu Grasshopper, fiind la noua puncte in urma liderului FC Basel si la un punct dupa FC Thun, ocupanta locului secund.
ELVETIA, Challange League, etapa a 23-a (restanta) * Yverdon, echipa antrenata de RADU NUNWEILLER, a pierdut pe teren propriu, scor 0-3 cu FC Wil. Dupa 23 de etape, Yverdon este pe locul doi, cu 47 de puncte, la sase puncte in urma liderului FC Vaduz.
ANGLIA, Championship League, etapa a 41-a * IONEL GANEA nu a revenit inca la Wolverhampton Wanderers, 1-1 in deplasare cu Leicester City.
GERMANIA, 2.Bundesliga, etapa a 24-a * MARIUS BACIU a fost integralist pentru RW Oberhausen, 0-3 in deplasare cu Karlsruher SC.
BULGARIA, Visa Liga, etapa a 21-a * EUGEN TRICA a fost integralist pentru Litex Loveci, 1-0 in deplasare cu Marek Dupnita.
UNGARIA, cupa, sferturi de finala (un singur meci)
* DANIEL TUDOR a fost integralist pentru Videoton, eliminata la penalty-uri, in deplasare, de Honved Budapesta (1-1 dupa 90 si 120 de minute, 0-2 la executarea loviturilor de departajare). Tudor a parat doua executii, insa a si ratat una, echipa sa fiind eliminata * SORIN BOTIS (integralist) si MARIUS SASU (titular, schimbat in minutul 90 de Nogradi) au jucat pentru Ferencvaros, care s-a calificat dupa 3-1 cu Kaposvar.
RUSIA, cupa, sferturi de finala (tur) * ERIK LINCAR a fost titular pentru Amkar Perm, 1-0 acasa cu Kralia Sovetov Samara. Lincar a fost schimbat in minutul 77 de Leonenko
* CRISTIAN DANCIA a fost integralist pentru Torpedo Moscova, 1-1 in deplasare cu Jimki. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.