Clubul de rugbi Farul Constanta se confrunta cu o criza financiara acuta ce nu permite echipei sa faca deplasarea la Cluj Napoca unde are programat meci in campionat, sambata, cu Universitatea. Constantenii au nevoie pentru aceasta de aproximativ 80
Clubul de rugbi Farul Constanta se confrunta cu o criza financiara acuta ce nu permite echipei sa faca deplasarea la Cluj Napoca unde are programat meci in campionat, sambata, cu Universitatea. Constantenii au nevoie pentru aceasta de aproximativ 80 de milioane de lei. "Suntem intr-o situatie financiara delicata, fiind in imposibilitatea de a face deplasarea in conditii normale la Cluj, daca nu primim un ajutor de 70-80 de milioane in aceste zile. Sponsorul nostru nu ne ofera decat aproximativ 1.000 de euro pe luna, bani insuficienti pentru mentinerea in primul esalon valoric al tarii", a declarat directorul executiv al gruparii constantene, Hacic Garabet.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.