Compania McDonald's a lansat in Romania un nou produs care completeaza gama de salate existente in restaurantele sale. Este vorba despre "Salata de pui", care este preparata din salata Eisberg, carne de pui, morcov ras, rosii, crutoane, si doua sorti
Compania McDonald's a lansat in Romania un nou produs care completeaza gama de salate existente in restaurantele sale. Este vorba despre "Salata de pui", care este preparata din salata Eisberg, carne de pui, morcov ras, rosii, crutoane, si doua sortimente de branza.
De asemenea, pentru ca McDonald militeaza pentru o viata activa si echilibrata, precum si pentru promovarea activitatilor fizice, clientii se vor putea bucura de sucuri naturale de portocale sau mere, fructe proaspete, iaurturi si ape minerale.
"Ca parte a sistemului, compania McDonald's Romania acorda o mare atentie noului concept de promovare a unei vieti active si echilibrate, care se constituie ca o noua atitudine si directie a marcii", a declarat Marian Alecu, director general McDonald's Romania. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.